Vorige maand trakteerden we jullie op de eerste trailer van Leatherface, een prequel van de beruchte horrorklassieker The Texas Chain Saw Massacre. Ook de nieuwste trailer staat garant voor gruwelijke nachtmerries!

Article continues after the ad

Kannibalenfamilie

In The Texas Chain Saw Massacre uit 1974 valt een aantal vrienden in handen van een moordzuchtige kannibalenfamilie. Misschien wel het meest angstaanjagende familielid is Leatherface, een boom van een kerel die een masker draagt van mensenhuiden. Alsof dat nog niet genoeg is, gebruikt hij ook nog een kettingzaag om zijn slachtoffers te vermoorden. Ondanks dat The Texas Chain Saw Massacre al meer dan veertig jaar oud is, jaagt hij zelfs de meest geharde horrorfans nog steeds de stuipen op het lijf!

Seriemoordenaar

In Leatherface worden de jonge jaren van deze seriemoordenaar belicht. En het zal niemand verbazen dat daar weinig te lachen valt. De jonge sadist belandt in een inrichting, maar weet te ontsnappen. Terwijl de sheriff de achtervolging inzet, wordt de moordzucht van de psychopaat alleen maar groter. De makers van Leatherface lijken hun klassieke voorganger goed bestudeerd te hebben, want de trailer belooft een gruwelijke horrorfilm vol dood, verderf en natuurlijk ronkende kettingzagen!

Leatherface is vanaf 20 oktober te zien in Amerika. Het is nog onduidelijk of en op welke manier de film in Nederland wordt uitgebracht.