Vergeet Bridget Jones, onze Soof is terug! Bereid je voor op een feest van herkenning, met veel lach en soms ook een traan. Bekijk hierboven de hilarische eerste beelden van Soof 2!

Article continues after the ad

Uit elkaar

Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt.

De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak. Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole, maar hun timing blijkt zoals altijd net verkeerd.

Foodie

Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en ‘foodie’ Bauke. Hij blijkt een ware goochelaar in de keuken en belangrijker; hij ziet Soof zoals ze is. Als de sexy, grappige en mooie Soof en niet als een chaotische, werkende moeder. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen is? 

Op de set

8 december in de bioscoop

Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Daan Schuurmans, Achmed Akkabi en Birgit Schuurman zie je binnenkort in Soof 2. Vanaf 8 december draait de komedie in de bioscoop.