Martijn Krabbé in Merry Little Christmas

Na taarten bakken, LEGO bouwen en… nog meer taarten bakken (met kinderen!) is er nog genoeg ruimte voor tv-programma’s over gezellig gefröbel. Martijn Krabbé gaat in Merry Little Christmas op zoek naar mensen die fantastische kerstdorpen kunnen knutselen!

LEGO Masters en Heel Holland Bakt zijn enorme kijkcijferhits, en met de feestdagen op komst wil RTL4 zich richten op kerstdorpen. Dan hebben we het niet over een paar verdwaalde huisjes, maar over grote bouwwerken met licht, motortjes en geluid!

Leuk idee, want het lijkt erop dat we met de feestdagen… tóch nergens heen gaan!

Article continues after the ad

Ben jij een kei in het decoreren van je huis of een meester op het gebied van schaalmodellen? Dan kun je je hier opgeven voor Merry Little Christmas. Het is de bedoeling dat de show op 16 en 23 december wordt uitgezonden.

Merry Little Christmas

Na het succes van ‘slow-tv’ als Heel Holland Bakt, LEGO Masters en Project Rembrandt werden er nog een paar pogingen ondernomen om relaxte, positieve shows te maken. Soms lukte dit heel goed, en soms was het resultaat Hollands Beste Bloemstylist met Kees Tol.

Het is nog even afwachten in welke categorie Merry Little Christmas precies valt, maar met LEGO Masters bewijst RTL dat ze in elk geval iets moois kunnen neerzetten.