Op het gebied van films en boeken is het stil rond Harry Potter, maar de tovenaarsleerling is nog altijd erg populair. Een kerstdiner in de Grote Hal van Zweinstein was in een mum van tijd uitverkocht! Wie wil er niet eten tussen de Harry Potter-rekwisieten?

Article continues after the ad

De kaart

De diners, bij de Londense Warner Bros. Studio Tour, beginnen op 11-13 december met een glas prosecco, waarna de gasten dineren in de Grote Hal. Tijdens het eten wordt er een ballroomshow uitgevoerd, à la het Kerstbal uit Harry Potter En De Vuurbeker.

Na het diner krijgen de gasten een studiotour, die eindigt met een nagerecht op de set van Perron 9¾. Na het toetje is er nog tijd om te dansen, of wat te drinken in de lobby van Warner Bros. Studio Tour. De tentoonstelling is altijd te bezichtigen, maar het diner en de kerstversieringen maken de ervaring pas écht uniek.

Helaas zijn alle speciale arrangementen in een zucht uitverkocht. De verkoop ging bijzonder snel, ondanks dat de kaarten een slordige 270 euro per persoon kostten (exclusief drankjes op het feest). Wel érg gaaf om te zien, en misschien iets voor volgend jaar?