Kert met Familie Meiland

Morgen gaat Kerst met de Familie Meiland van start op SBS6. Om alvast in de stemming te komen, deelde de zender vandaag de eerste beelden van deze kerstspecial!

Kerst met de familie Meiland

Het is nog te vroeg om te spreken van een traditie, maar ook de komende dagen worden de fans van Chateau Meiland getrakteerd op een heuse kerstspecial. In Kerst met de familie Meiland reizen de realitysterren af naar het Zweedse Lapland. “Het is net alsof ik in een kerstvakantiefilm zit”, vat Martien de stemming samen. Maar afgaande op de eerste trailer is het kerstdiner niet bepaald om over naar huis te schrijven…
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)


Kerstman

Het is niet lekker”, oordeelt Maxime Meiland terwijl ze uit alle macht probeert het feestmaal binnen te houden. Gelukkig heeft Zweden meer dan genoeg te bieden om de nare smaak mee weg te spoelen. Zo worden Martien Meiland en zijn familie onder meer getrakteerd op uitgestrekte wouden, het magische noorderlicht en zelfs een ontmoeting met de Kerstman!
 

Article continues after the ad


Langgekoesterde wens

Als piek op de kerstboom ziet Erica Meiland ook nog kans om een langgekoesterde wens in vervulling te laten gaan: een ritje met de hondenslee! De kerstspecial van Chateau Meiland is trouwens niet onomstreden: veel kijkers vonden het onverstandig om uitgerekend in deze coronaperiode op vakantie te gaan naar Zweden.

Kerst met de familie Meiland is op dinsdag 22 december om 20.30 uur te zien bij SBS6. De overige afleveringen zie je op woensdag 23 december en donderdag 24 december.