Die vrienden die je nooit ziet omdat ze dag en nacht hun Netflix-account uit proberen te spelen? Die verwachten deze kerst als nog een cadeautje! En eerlijk is eerlijk: die verslaving is best te begrijpen. Met elke week nieuwe, waanzinnige releases en een flink programma voor 2019, laten we de Netflix-lovers dan ook maar lekker hun gang gaan. Dus steun die bingewatchers liever met een kleinigheidje deze kerst. Hebben ze verdiend!

1. Orange Is The New Black-kookboek

Article continues after the ad

 

Tussen het Netflixen nog even tijd om te dineren? Doe dat dan met een receptje uit het Orange Is The New Black-kookboek. Zo geniet je van Reds 'Chicken Kiev', Miss Claudettes kokosnoot-cake en Prison Punch. Jum!

2. Dé jurk van Chilling Adventures Of Sabrina

 

Fans van Sabrina verschijnen deze kerst zéér strak aan het kerstdiner. Met dit Sabrina-jurkje ben je bijna niet meer te onderscheiden van de heks.

3. Stranger Things-Ouija Board

 

Toen Joyce de kerstlichtjes-muur maakte in het eerste seizoen van Stranger Things, kwamen er in de Stranger Things-wereld allerlei boodschappen binnen. En die kun jij nu zelf ook ontvangen. Eén ding is zeker: met dit ouija board beleef je in ieder geval geen saaie kerst.

4. Iron Fist-masker

 

Voor als je even onherkenbaar - maar tóch opvallend - naar de supermarkt wilt. Mag je vast als eerste afrekenen.

5. Jessica Jones-beker

 

Met deze beker slurp je koffie als Jessica Jones. Dezelfde hoeveelheid caffeïne als Jessica, maar een hoop minder stress!

6. La Casa de Papel-trui

 

In La Casa de Papel hebben ze er geen last van, maar met kerstmis kan het hier best koud zijn. No worries! Met deze trui hou je dat prima vol.

7. Gilmore Girls-oorbellen

 

Met deze oorbellen hoef je nooit meer te vertellen of je team Dean, Jess of Logan bent, want die keuze dráág je.

8. Narcos-schilderij

 

Dankzij dit kunstwerkje weet iedereen precies wie er de baas in huis is. En wie er dus ook voorrang krijgt. Juist: Netflix.