Susan Boyle

“I dreamed a dream in times gone by.” Als je hieraan terugdenkt, krijg je spontaan rillingen van kippenvel over je hele lichaam. Het gaat hier natuurlijk om Susan Boyle, misschien wel de bekendste ‘Got Talent’-kandidaat EVER. Goed nieuws: ze komt terug!
 

Article continues after the ad

Even terug in de tijd. Ergens in 2009 zetten ene Susan Boyle de wereld in vuur en vlam met haar verrassende, sensationele performance in Britain’s Got Talent. We leefden zelfs nog meer mee dan bij Glennis Grace’s Amerikaanse avontuur in America’s Got Talent. Anyway: Het optreden van Susan veranderde in misschien wel de allereerste monsterhit op YouTube met 233 miljoen views and counting.
 

 

Terugkeer!

Nu is het tijd voor Susans wederopstanding! We hoorden de afgelopen jaren namelijk maar bar weinig van de ooit zo populaire zangeres en moesten het doen met andere, minstens zo geweldige Voice-audities. Spin-off-show America’s Got Talent: The Champions geeft Susan weer een kans om te shinen en die wil ze maar wat graag pakken: ze verloor in 2009 uiteindelijk van dansgroep Diversity (wie?).
 

Nederland doet ook mee!

America’s Got Talent: The Champions brengt zowat alle bekende kandidaten ooit terug. Niet alleen van Britain en America, maar ook van Holland’s Got Talent! Het gaat voor zover we nu weten alleen om dansgroep DDF Crew, die bij ons in Nederland won. Die andere grote bekende zanger, Paul Potts, maakt ook een comeback!

 

America’s Got Talent: The Champions is vanaf 7 januari te zien op NBC!