Het langverwachte vervolg op Jack Reacher zit eraan te komen. Tom Cruise lijkt harder dan ooit in deze exclusieve IMAX-trailer van Jack Reacher: Never Go Back.

Article continues after the ad

Deel 2

Jack Reacher (2012) kreeg, zeker voor een actiefilm, goede recensies: een 7,0 op IMDb en een "fresh" score op Rotten Tomatoes. Bij de kassa's ging het nog beter: het budget van 60 miljoen dollar werd meer dan terugverdiend met een omzet van ruim 218 miljoen dollar. En dan weet je het wel: Tom Cruise houdt wel van een vervolgfilm of twee, en de studiobazen staan natuurlijk te popelen om nog eens zo'n winst te innen.

De eerste trailer van het langverwachte vervolg Jack Reacher: Never Go Back verscheen een maand of drie geleden, maar de voorpret mag onderhand echt gaan losbarsten. De film gaat hier in Nederland namelijk al op 20 oktober in première. Voor die gelegenheid heeft IMAX vandaag een exclusieve nieuwe trailer uitgebracht, en we kunnen niet anders concluderen dan dat de 54-jarige Cruise het nog altijd niet verleerd is.

Jack Reacher: Never Go Back

In dit tweede deel wordt majoor Susan Turner (Cobie Smulders, How I Met Your Mother) gearresteerd wegens verraad. Jack Reacher weet zeker dat ze onschuldig is, en voelt zich toch weer geroepen om de vuisten in te vetten en de majoor uit de gevangenis te redden. Natuurlijk blijkt de waarheid weer eens met een enorm overheidscomplot te maken te hebben (spoiler, maar who cares?), en ontdekt Jack een geheim uit zijn verleden dat zijn leven op z'n kop zet. Het zal allemaal wel: zolang Jack maar weer iedereen neerknuppelt die hij tegenkomt, zullen de kassa's weer rinkelen!