ali b albert verlinde shownieuws bedreiging

Ali B wordt bedreigd door een man die beweert zijn oom te zijn. “Echt heel heftig dit”, vinden de Shownieuws-deskundigen. “Een keiharde bedreiging.

Ali Bouali op Videoland

Een man op TikTok, die beweert de oom van Ali B te zijn, heeft hard uitgehaald naar de TVOH-coach. De man is boos vanwege de documentaire Ali Bouali op Videoland. In de documentaire horen we meer over Ali’s heftige jeugd. Daarbij komt ook zijn moeder aan het woord, die onder meer vertelt dat Ali’s vader een gok- en alcoholprobleem had.

'Wij zien jou liever dood dan levend'

De man noemt Ali Bouali “een documentaire vol leugens”. Hij is boos dat er zo over zijn ‘broer’ gesproken wordt: “Dat is een schande. En dan noem je je een moslim. Hoe haal je het in je hoofd. (…) Iedereen in de familie haat jou op dit moment. En iedereen praat erover, over jou, Ali. Wij zien jou op dit moment liever dood dan levend. (…) En wat er op jouw hoofd staat, dat moet je niet weten. Jij staat op nummer 1 als vijand van de Bouali’s op dit moment.

Article continues after the ad

Ali B komt met een statement

Echt heel heftig dit”, vindt Shownieuws-deskundige Iris van Lunenburg. “Een keiharde bedreiging”, zo meent journalist Guido den Aantrekker. Albert Verlinde komt daarop met een statement van het management van Ali B: “Ali sluit zich aan bij hetgeen hij in zijn documentaire zegt over hoe hij zijn vader graag herinnert. Meer wil hij er niet over kwijt. Hij richt zich op zijn gezin en positieve zaken.” Ook plaatste Ali onderstaand filmpje op zijn Instagram-profiel.

Shownieuws is elke dag rond de klok van 23:00 uur te zien op SBS6. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.