Kees van der Spek, Twitter-rel

Kees van der Spek heeft het helemaal gehad met Twitter. De programmamaker heeft besloten om het platform te verlaten en uit zijn ongenoegen op... juist, Twitter.

Article continues after the ad

"Beste mensen, ik ga dit zinkende schip verlaten en ben via Instagram te volgen", zo schrijft de presentator van o.a. Moord of Zelfmoord. "Twitter wordt steeds meer een afvoerputje van een klein clubje enge complot-gekkies en steeds minder een forum dat serieus te nemen valt. Tabee."

Wie de bal kaatst...

Kees van der Spek, die ooit aangevallen werd in een Poolse stripclub, zou van de ene discussie in de andere vallen en is daar nu helemaal klaar mee. Helaas kunnen zijn volgers het niet laten om hem nog een trap na te geven. "Kees, je doet niks anders dan het opzoeken. Beetje vreemd, maar tabee hoor", schrijft iemand. "Je hand in een wespennest steken en dan gaan klagen dat je gestoken wordt", kopt iemand anders in. Na het lezen van die tweets snappen wij wel waarom Kees van Twitter verdwijnt: heel gezellig is het niet. Lees hieronder een aantal reacties op zijn post.