Christophe Haddad, GTST

Goede Tijden, Slechte Tijden mag dan al even niet meer op de buis te zien zijn, maar dat betekent niet dat het achter de schermen rustig is (niet meer althans). De opnames voor na de zomer zijn in volle gang en dan valt een bepaalde foto wel heel erg op...

Article continues after the ad

Acteur Christophe Haddad, die jarenlang Meerdijk onveilig maakte als Nick Sanders, plaatste namelijk gisteren een kiekje met niemand minder dan zijn 'soapzoon' Valentijn gespeeld door Vincent Visser. Het zou dus zomaar eens kunnen dat Nick Sanders binnenkort weer te zien is in GTST.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Familie Sanders Zone (@teamsandersx) op

 

Wanneer zagen we Nick voor het laatst?

Het spelletje van Nick Sanders was in 2015 echt uitgespeeld. Nadat hij eerder deed of hij omgekomen was in een explosie in de schuur, kwam hij twee jaar later terug met een heel plan om zijn vader Ludo Sanders te wreken. Hij ontvoerde Lucas Sanders, vermoordde Veltman en zorgde dat Ludo overal voor moest opdraaien. Helaas liep zijn plan in de soep nadat Ludo achter zijn identiteit kwam. Uiteindelijk bekende Nick de misdrijven waar Ludo hem van beschuldigde en moest hij voor 20 jaar de gevangenis in. Nu is die periode natuurlijk nog lang niet voorbij, maar in GTST kan alles.

Andere optie

Een tweede optie zou kunnen zijn dat Christophe Haddad en Vincent Visser opnames achter de rug hebben voor Goede Tijden, Zomer Tijden. De voorbijgaande weken zagen we namelijk al diverse oud-acteurs samen met een acteur van de huidige cast, maar presentatrice Froukje de Both lijkt deze geruchten in de kiem te smoren. Op Instagram onthult ze namelijk dat 'soapmoeder' Charlie (Lieke van Lexmond) naast haar 'soapzoon' aanschuift bij de zomerse talkshow. We moeten dus maar gewoon afwachten hoe Christophe in dit plaatje past.

Benieuwd waar Christophe nu mee bezig is? Dat vertelden we je hier al.