Inge Ipenburg, Martine Hafkamp, GTST

Martine Hafkamp maakte in 2017 voor het laatst haar opwachting als 'soapbitch' in Goede Tijden, Slechte Tijden. Maar een terugkeer? Dat zit er voorlopig niet in. Inge Ipenburg wil namelijk slechts op één moment haar comeback maken...

Article continues after the ad

In Goede Tijden, Zomer Tijden schuiven iedere week zowel een huidig castlid als een voormalig GTST-lid aan om met Froukje de Both terug te blikken op 30 jaar GTST. Marly van der Velden en Inge Ipenburg mochten deze week het spits afbijten en vooral die laatste had nog wel iets verrassends te zeggen.

Eén voorwaarde

Froukje de Both kon het namelijk niet laten om die ene vraag te stellen aan Inge: "Gaan we ooit Martine Hafkamp nog terugzien in GTST?" Inge is er eigenlijk wel over uit: "Ik denk dat sommige dingen gewoon op en klaar zijn." Maar ze wil slechts op één moment een uitzondering maken: "Naja, laten we zeggen, als GTST ooit ophoudt te bestaan, en ik hoop dat dat de eerst komende 20 jaar nog niet gebeurt, dan wil ik wel in die laatste scène." Froukje ziet dat wel zitten. "Dat zou wel fantastisch zijn. Daar hoor jij dan ook gewoon bij." Bekijk hieronder de eerste aflevering van Goede Tijden, Zomer Tijden terug.

40 jaar GTST

Helaas voor de fans (of eigenlijk niet) lijkt dat nog lang niet aan de orde. Peter van der Vorst, die zich eerder nog negatief uitliet over de soapserie, is blij met de toenemende kijkcijfers en liet eerder doorschemeren dat hij hoopt het 40-jarige bestaan te vieren over tien jaar. Dat belooft wat! Gelukkig hebben we nog altijd onze favoriete schurk Ludo Sanders om ons van wat spanning te voorzien. 

Goede Tijden, Zomer Tijden is iedere vrijdag te zien.