Katherine Heigl, Grey's Anatomy

De geruchten gaan al even rond: het zeventiende seizoen van Grey’s Anatomy kan zo maar eens de laatste zijn. Patrick Dempsey was weer even te zien als McDreamy, maar komt Katherine Heigl ook terug?

Katherine speelde de rol van Izzie Stevens vanaf 2005, maar ging weg in 2010 omdat ze niet kwam opdagen voor een draaidag. De actrice zei zelf dat ze haar vertrek had besproken met de bedenkster van de ziekenhuisserie, Shonda Rhimes.

Terugkeer in Grey’s

Gedoe dus. Entertainment Tonight wilde weten of Katherine Heigle bereid is om terug te komen in het zeventiende seizoen.“Ik ben heel erg gefocust op mijn show Firefly Lane”, vertelt de actrice. “Zeg nooit nooit, maar heel waarschijnlijk is het niet. Sorry.”

Article continues after the ad

Nieuwe Netflix-serie

Fans kunnen haar dus wel zien in de nieuwe Netflix Original Firefly Lane. De dramaserie gaat over hartsvriendinnen Tully en Kate, die elkaar al zo’n dertig jaar kennen. De twee hebben totaal andere levens: de een koos voor een plekje in de spotlights, de andere voor het moederschap. Toch delen ze nog steeds lief en leed.

De eerste 16 seizoenen van Grey’s Anatomy zie je op Videoland. Het nieuwste seizoen zie je vanaf 2 februari op 21:25 uur op Net5. Wat er verder op tv is in februari lees je hier.