Jan Smit

Jan Smit was vanwege zijn burn-out een tijd niet meer op tv te zien. Daar kwam met het Eurovisie Songfestival-alternatief verandering in en de zanger schitterde weer als vanouds op de buis.Zien we de Volendammer binnenkort weer vaker op tv?

Ready voor zijn comeback?

Is Jan Smit wel ready om weer voor de camera te staan? RTL Boulevard vroeg het hem vlak voor zijn nieuwe tv-debuut bij Eurovision: Shine a Light. "Als ik niet genoeg rust had genomen, had ik hier niet gestaan. Dus absoluut. Ik ben er klaar voor." Dat klinkt veelbelovend! Edsilia, Chantal en Jan zijn ook voor volgend jaar opnieuw gevraagd om het muziekfestijn in hun beste Engels aan elkaar te praten. Dan zien we de uitgeruste Jan dus waarschijnlijk weer op tv! Of gaat het misschien al eerder gebeuren?

Beste Zangers 

Jan Smits meest geliefde presentatieklus was natuurlijk dat van Beste Zangers. Maar ook dit valt nu even buiten de handen van Jan. Het volgende seizoen zal worden gepresenteerd door Nick en Simon. Deze afleveringen werden namelijk al in 2019 opgenomen en toen was de zanger nog niet helemaal ready voor de tv. Woensdag 15 juli wordt bekendgemaakt welke bekende zangers we in het programma gaan zien. 

 

De kans is groot dat Jan Smit wel weer meedoet aan het volgende seizoen. Na Eurovision, waar bijna 73.000.000 mensen naar keken, lijkt ons dat een fluitje van een cent toch?  

 

En wat doet Jan Smit nu?

Maar dit ligt allemaal nog ver in de toekomst. Wat is Jantje Smit in de tussentijd van plan? Neemt hij weer tijd voor zichzelf? Of was Shine a Light precies wat hij nodig had om zijn tv-carrière opnieuw een kickstart te geven? 

Lege agenda

Op de site van Jan Smit ziet zijn agenda er behoorlijk leeg uit. Op een optreden in oktober na, lijkt Jan het toch nog steeds rustig aan te nemen. Al gooit de coronacrisis natuurlijk ook het nodige roet in het eten. Voor een handvol mensen als publiek komt Jan Smit de deur niet uit! Ook qua nieuws heeft de zanger niet veel... tja, nieuws te melden. Maar zijn Eurovisie-presentatie beloofde in ieder geval al veel goeds. Nu hopen dat dit het begin is van een nieuwe start in de tv-wereld!

Article continues after the ad