Idris Elba op de rode loper bij Mollys Game

Idris Elba maakte zijn debuut in het Marvel-universum in Thor uit 2011. Hierin was de Britse acteur te zien als Heimdall, de poortwachter van Asgard. Dit personage keerde terug in alle Thor-vervolgen en speelde ook nog een niet onbelangrijke bijrol in Avengers: Infinity War. Een comeback van Idris Elba in het Marvel-universum leek hierna uitgesloten. Maar een Instagram-post van regisseur Taika Waititi suggereert dat de rol van Heimdall nog niet helemaal is uitgespeeld!
 


Thor: Love and Thunder

Onlangs bezochten Taika Waititi en Idris Elba het Nieuw-Zeelandse rugbyteam All Blacks. Op zich niet zo heel bijzonder, ware het niet dat Waititi momenteel druk bezig is met de voorbereidingen van Thor: Love and Thunder. En aangezien je momenteel niet zo heel makkelijk Nieuw-Zeeland in en uit reist, ligt het niet voor de hand dat de Luther-acteur alleen was overgevlogen om een potje rugby te checken!

 

Article continues after the ad


Bromance

Maar ook zonder Idris Elba is Thor: Love and Thunder gezegend met een absolute sterrencast: naast Chris Hemsworth en Natalie Portman, maakt ook Chris Pratt zijn opwachting. Hij kruipt opnieuw in de leren jas van Star-Lord! Love and Thunder is trouwens niet de enige superheldenfilm waar Waititi en Elba (mogelijk) de krachten bundelen: beide heren zijn ook te zien in James Gunns The Suicide Squad. Wat ons betreft is dit nu al de bromance van 2021!