Dexter, seizoen 9

Na de onheilspellende eerste beelden is er vannacht een tweede teaser opgedoken van het negende seizoen Dexter. En die mag je niet missen. De makers hinten namelijk naar een terugkeer van een bijzonder oudgediende.

Article continues after the ad

De teaser verwijst namelijk naar de terugkeer van... de zoon van de seriemoordenaar, Harrison! 

Olie op het vuur

In de nieuwste beelden is te zien dat een mysterieus figuur een foto van Dexter en zijn zoon Harrison in het vuur gooit, alsof hij zo alle sporen van het vorige leven wist. "Wil je een geheim weten? Papa vermoordt mensen", aldus het bijschrift. Waar dit precies naar verwijst, blijft vooralsnog onduidelijk. 


In de voetsporen van?

Ondanks dat Dexter (Michael C. Hall) niet op- of omkijkt van een moord hier en daar, geeft de seriemoordenaar om zijn zoon. In de originele serie had hij de grootste angst dat zijn zoon hetzelfde pad zou bewandelen. Dus wie weet? Tegen de tijd dat de revival te zien is, zou Harrison een tiener moeten zijn. Zou hij ondanks de risico's inderdaad de stoute schoenen aantrekken?

Kijkers kunnen nu al niet wachten, zo blijkt wel uit de reacties op Twitter.

Dexter seizoen 9 gaat naar alle waarschijnlijkheid deze herfst in première. Het is dus de komende tijd afwachten geblazen! 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.