gtst goede tijden slechte tijden logo

Het heeft er alle schijn van dat Stefano Sanders binnenkort zijn rentree maakt in Goede Tijden, Slechte Tijden. De acteur volgt namelijk niet alleen enkele leden van de huidige cast en sprak onlangs af met Ferri Somogyi, maar ook de spoilers lijken er naar te wijzen. 

Article continues after the ad

In de spoilers voor 19 maart (de aflevering die voor de Videoland-kijkers al vanaf 12 maart te zien is) lezen we namelijk dat Lucas enorm enthousiast is als hij een onverwachte gast krijgt, maar dat hij niet door heeft dat zijn vriendinnetje Tiffy zich geïntimideerd voelt. Een dag later - op vrijdag 20 maart - staat er een gezellig bedoelde brunch bij de familie Sanders gepland. Allemaal om Stefano weer welkom te heten?

Niet opmerkelijk

De comeback van Stefano Sanders (Bas Muijs) zou niet opmerkelijk zijn. Lucas is dit seizoen vader geworden van zoontje Wolf en plant nu samen met Tiffy een feest om hun geregistreerde partnerschap te vieren. Daar kan zijn vader natuurlijk niet ontbreken. En ook voor de kijkcijfers, die door de komst van Johnny Kraaijkamp langzaam aan weer de goede kant op gaan, zou het een mooie opsteker zijn. We gaan het in de gaten houden. 

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20:00 uur te zien op RTL. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bas Muijs (@basmuijs.nl) op