Het hing al een paar dagen in de lucht, maar het is nu officieel: Keeping Up With the Kardashians is vijf seizoenen langer op televisie te zien. De zes dames hebben een contract voor 150 miljoen dollar getekend.

Article continues after the ad

Het programma wordt in de Verenigde Staten sinds oktober 2007 uitgezonden door zender E! en behoort sinds 2015 tot de best bekeken show van het kanaal. Met name jongere kijkers volgen wekelijks het leven van Kim, Khloé en Kourtney en Rob Kardashian, hun halfzussen Kendall en Kylie Jenner, moeder en manager Kris Jenner en hun transseksuele vader Caitlyn Jenner.

Onzeker

Het was lange tijd onzeker of de familie nog mee wilde werken aan het programma. Na de gewelddadige roofoverval op Kim Kardashian in Parijs in oktober 2016, liet de realityster doorschemeren dat ze niet verder wilde met de show en behoefte had aan meer privacy.

Het aanbod van 150 miljoen dollar heeft de familie volgens ingewijden over de streep getrokken. De opnamen voor het 15e seizoen staan gepland voor begin november. Ook zullen de Kardashians en Jenners een aantal speciale afleveringen maken. Tot 2020 is de reeks nu tenminste te zien.