Travis Scott & Kylie Jenner
Kylie Jenner & Travis Scott

Het is officieel: Kylie Jenner heeft bekendgemaakt dat zij en Travis Scott hun tweede kindje verwachten. De geruchten waren er al, maar nu is er dus de bevestiging van de reality-ster zelf. En natuurlijk doet ze dat niet met een simpele post maar in een emotionele video op Instagram, die in slechts acht uur tijd al meer dan 53 miljoen keer is bekeken.

In de video zien we onder andere hoe Kylie de zwangerschapstest laat zien aan haar vriend, de echo bij de verloskundige en het schattige moment waarop dochtertje Stormi, nu drie jaar oud, de foto van de echo aan oma Kris Jenner laat zien.

 

Article continues after the ad

Felicitaties van de Kardashians

Natuurlijk zijn Kylie’s beroemde familieleden, die we kennen van de realityserie Keeping Up With the Kardashians, er snel bij om hun zusje te feliciteren. Zo schrijft zus Kendall dat ze “het niet aankan”, is Kourtney heel blij voor haar engelachtige zusje en is Kim aan het “huilen”. Die laatste kan wel wat goed nieuws gebruiken, nu bekend is geworden dat haar ex Ye (voorheen bekend als Kanye West) haar tijdens hun huwelijk bedroog met meerdere fans.

Kylie Jenner en rapper Travis Scott zijn sinds 2017 samen. Hoewel ze in 2019 even uit elkaar waren, bleven ze co-ouderschap houden over hun eerste kindje Stormi. Sinds begin dit jaar sprong de vonk toch weer over en kunnen we dus binnenkort een nieuwe telg verwachten.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.