Meesterhuurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) rent, springt, moordt en vecht voor zijn leven in de allereerste volledige trailer voor John Wick: Chapter 3 – Parabellum. Niet gek als er een bounty van 14 miljoen dollar op je hoofd zit!

Article continues after the ad

Zet 16 mei alvast in je agenda, dan is het eindelijk zover: John Wick knalt er weer op los! En zoals deze eerste trailer laat zien, is het weer heerlijk bloederig met superspannende vechtscènes en intense shoot-outs. Bereid je voor op het hoogste aantal doden uit de franchise tot nu toe.
 

 

Verhaal

Het verhaal is klip en klaar: John Wick vermoordde een lid van de High Table, een mysterieuze huurmoordenaarsclub. Hij deed dit op de grond van The Continental, dé uitvalsbasis voor assassins. En dat mag niet! Resultaat? Een prijs van 14 miljoen dollar op je kop en iedere huurmoordenaar ter wereld zit achter je aan. Succes, Keanu...
 

 

Halle Berry

Ook zien we Hally Berry voor het eerst in actie als Sofia. Een geheimzinnige vrouw met – net als John! – een voorliefde voor doggies. Ze is, verrassing, óók een huurmoordenaar maar gelooft als één van de weinigen nog steeds in John.

Daarnaast keren Laurence Fishburne en Ian McShane terug als Bowery King en Winston:


John Wick: Chapter 3 – Parabellum draait vanaf 16 mei in de bioscopen!