Acteur Keanu Reeves van BRZRKR

Als we ergens geen genoeg van kunnen krijgen, zijn het wel Keanu Reeves en superhelden. Netflix denkt er blijkbaar net zo over, want de John Wick-ster is gestrikt voor de verfilming van zijn strip BRZRKR!

BRZRKR

Het is algemeen bekend dat Keanu Reeves een gevierd acteur is, maar minder mensen weten dat de beste man sinds kort ook actief is als stripschrijver. Deze maand verscheen het eerste deel van zijn comicreeks BRZRKR. Hierin wordt een onsterfelijke halfgod (die trouwens verdacht veel lijkt op zijn schepper) gerekruteerd door het Amerikaanse leger om de klussen op te knappen die te gevaarlijk zijn voor gewone stervelingen…


Netflix-deal

Vandaag werd bekend dat Netflix de rechten heeft opgekocht voor BRZRKR. En gelukkig was de medewerking van Keanu Reeves bij de prijs inbegrepen! De charismatische acteur tekent niet alleen voor de hoofdrol van deze stripverfilming, maar ook voor de productie.

Article continues after the ad


Anime-serie

Naast een live-action film, zal er ook een Netflix-animeserie worden gemaakt die gebaseerd is op de comics. Reeves kan dus nu al spreken van een hit: los van een lucratieve Netflix-deal, zijn er in een paar weken tijd al 615.000 exemplaren verkocht van BRZRKR!

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:


Opstapje

Keanu Reeves is hard op weg om de meest hardwerkende man in showbizz te worden, een titel die we eerder hadden gereserveerd voor Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Naast deze gloednieuwe Netflix-film, zien we deze workaholic binnenkort ook terug in The Matrix 4 en John Wick 4. Nu maar hopen dat zijn superheldendebuut een opstapje is naar zijn gedroomde rol in het Marvel-universum!

Bron: Deadline.