Keanu Reeves (55) houdt zijn liefdesleven al jaren topgeheim maar nu is hij eindelijk gespot met een nieuwe vlam. De populaire John Wick-acteur is hand in hand gefotografeerd met een oude vriendin, de 46-jarige kunstenares Alexandra Grant. Keanu-fans huilen tranen van geluk online en noemen het nu al het beste nieuws van 2019!

‘nieuwe’ vriendin

Keanu Reeves schijnt al jaren single te zijn maar er gingen wel langer geruchten dat Alexandra en hij aan het daten waren. Nu de acteur haar meenam naar een rode loper-event, lijkt hij er eindelijk klaar voor te zijn om het met de wereld te delen. De social media stonden gelijk roodgloeiend.

Het tragische liefdesleven van Keanu Reeves

In 2000 had Keanu Reeves voor het laatst een tragische ervaring met de liefde, toen hij uit elkaar ging met Jennifer Syme. De actrice was kort daarvoor bevallen van hun doodgeboren dochtertje wat een emotionele mokerslag voor hun relatie was. Een jaar later overleed Jennifer bij een auto-ongeluk. Dit afschuwelijke hoofdstuk is een van de vele redenen dat Matrix- en John Wick-fans Keanu dit nieuwe geluk met Alexandra Grant gunnen.

Article continues after the ad

Keanu Reeves werkt momenteel aan John Wick: Chapter 4, The Matrix 4 en Bill & Ted Face the Music. Wist je trouwens dat Keanu ook weleens een onuitstaanbare lul is geweest?