In september gaat Destination Wedding in première, een zomerse romcom met Keanu Reeves en Winona Ryder. Bekijk hier alvast de eerste trailer!

Article continues after the ad

Frisse tegenzin

In Destination Wedding spelen Keanu Reeves en Winona Ryder de rollen van Frank en Lindsay. Zij gaan met frisse tegenzin naar een huwelijk van een gezamenlijke vriendin die ze eigenlijk niet kunnen uitstaan. Frank en Lindsay zijn sowieso niet de sociaal handigste gasten, dus het duurt niet lang voordat ze merken dat ze elkaar ook wel achter het behang kunnen plakken. Maar hun gedeelde tegenzin voor de festiviteiten brengt het tweetal steeds dichter bij elkaar… of ze nu willen niet!

Chemie

Afgaande op de trailer, wijkt Destination Wedding weinig af van de andere romcoms die de afgelopen jaren zijn uitgekomen. Twee mensen die een hekel aan elkaar hebben, maar toch voor elkaar vallen? Been there, done that… We hebben onze hoop dan ook gevestigd op de hoofdrolspelers. Keanu Reeves en Winona Ryder hebben samen een prettige chemie op het scherm. Geen wonder, het fotogenieke duo speelde in 1992 ook al een liefdessetje in de romantische horrorfilm Dracula.

Destination Wedding draait vanaf 20 september in de bioscoop!