Katja Schuurman, Beter Laat dan Nooit, zwangerschap

Katja Schuurman is inmiddels helemaal klaar met haar zwangerschap! Of nou ja, in ieder geval met haar opspelende hormonen. Gelukkig hoeft de actrice nog maar heel even vol te houden. En in die tussentijd kan ze ons mooi verblijden met mooie Instagram-foto’s!

Katja denkt terug aan eerdere zwangerschap

Katja Schuurman laat haar Instagram-volgers op een mooie manier meegenieten van haar zwangerschap. Zo onthulde de actrice eerder al haar babybuik en schreef ze een ode aan haar borsten. Ook vandaag besloot Katja een paar foto’s met de wereld te delen. Ze denkt op Instagram terug aan haar eerste zwangerschap van de inmiddels 10-jarige Sammie.

Katja koestert foto’s van zwangerschap

Katja liet haar zwangerschap vastleggen met een fotoshoot voor het tijdschrift LINDA. Toepasselijk, aangezien ze dat 10 jaar geleden ook deed! Toen was Katja zwanger van haar dochter Sammie. Op Instagram zet ze de twee belangrijke foto's naast elkaar. De actrice vertelt in het bijschrift dat ze de foto’s van de vorige shoot ook koestert. Zodoende wilde ze dat voor haar “kleinste meisje” weer.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tien jaar geleden deed ik een shoot voor Linda met Sammie in mijn buik. Die foto’s koesteren we hier thuis: “Daar zat ik in hè, mama?” ☺️ Dus dat wilde ik voor mijn kleinste meisje weer. En de foto’s zijn wederom zo te gek geworden! Dank jullie wel voor deze ontroerende blijvende herinnering: Fotografie: Petrovsky & Ramone @petrovskyramone Styling: @roelschagen Visagie: @davidkoppelaar LINDA. @linda (De hele shoot voor Linda ligt vanaf morgen in de winkel) Het thema van deze Linda is #bodypositivity , hoe toepasselijk is dat; ik ben me namelijk een potje positief over mijn body dat ze bereid en in staat is me op mijn 45e nog dit geschenk te geven 🙏🏽🍀🍀 En laat mijn buik nou net dat deel van mijn lichaam zijn waar ik normaal gesproken helemaal niet zo positief over ben; net teveel vet, niet lekker getraind strak omdat ik zoveel meer houd van snaaien dan van sporten. Je zal mij mijn blote buik normaalgesproken niet snel zien showen.. Nu ik zwanger ben, ben ik nou juist zó trots op die buik! Bij deze beloof ik dat na de bevalling ook te blijven. Uiterlijk misschien niet ‘perfect’, maar jeetje wat een tópbuik ben jij! 😁

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Body positivity voor Katja en Linda de Mol

Het thema van deze Linda is #bodypositivity, zodoende besloot Linda de Mol bijvoorbeeld eerder al in bikini te poseren. Ook Katja is gelukkig positief over haar lichaam dat “bereid en in staat is” om haar op haar 45e “nog dit geschenk te geven”.