Gaat Katja Schuurman het tweede seizoen van Beter Laat Dan Nooit presenteren?

Gerard Cox, Peter Faber, Barrie Stevens en Willibrord Frequin maakten dikke lol in het eerste seizoen van Beter Laat Dan Nooit. In het tweede seizoen vertrekt de club naar Zuid-Amerika met... Katja Schuurman!

RTL Boulevard meldde vandaag dat Katja Schuurman best wel eens de geknipte presentatrice van Beter Laat Dan Nooit kon zijn. Luuk Ikink volgde het Instagram-account van de presentatrice en daarop zijn een paar grote aanwijzingen te vinden!

Update: Inmiddels heeft RTL zelf ook het nieuws naar buiten gebracht: Katja gaat het doen! De groep reist door Suriname, Mexico, Brazilië en Cuba. Onderweg beleven ze veel plezier, maar hebben ze ook moeilijke gesprekken over hun leven, én wat het is om ouder te worden.

Article continues after the ad

Katja Schuurman was onlangs in opspraak vanwege vermeende seksuele uitspattingen op een vlucht van KLM. Schuurman zou het zó bont gemaakt hebben dat ze niet zonder meer in een vliegtuig zou mogen stappen. Op Instagram verweerde Katja zich en meldde ze dat ze voor een nieuwe klus al een vlucht naar Zuid-Amerika geboekt had.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aan de pers en eenieder die elke dag weer bladen, kranten en online sites moet vullen: Kunnen de leugens over mij alstjeblieft ophouden. Ik ben niet van steen. En mijn omgeving ook niet. De verhalen zijn ongelooflijk kwetsend, ze maken me heel erg verdrietig en zeker ook gefrustreerd en boos, omdat ik me machteloos voel tegenover zoveel negatief geweld. Wat ik nu ga doen, gaat in tegen wie ik ben en waar ik voor sta; namelijk dat ik überhaupt serieus reageer (nog een keer) op alle walgelijke beweringen van de laatste tijd. Maar ik doe het, omdat ik wil dat deze negativiteit stopt, voor mezelf, en voor de mensen waar ik van houd: 1) Ik heb geen seksverslaving. Ik ben dus ook nooit naar een kliniek geweest om hiervan af te komen. 2) Ik heb géén seks gehad aan boord van de KLM vlucht van Johannesburg naar huis. 3) Ik heb geen vliegverbod, nooit gehad, en ook heb ik geen enkele restrictie als ik een KLM vlucht wil boeken en online in wil checken. (Sterker nog, mijn volgende vlucht ivm mijn nieuwe programma voor @rtl4 is geboekt en ik zit op een KLM vlucht naar Zuid Amerika.) Ik probeer mijn leven zo goed mogelijk te leven, goed te zijn voor de mensen om me heen, en ook voor hen verder weg (@returntosender_nl ). Ik heb lang geleden de keuze gemaakt open te zijn over hoe ik leef en de keuzes die ik maak - ook als die afwijkend waren van de heersende norm- omdat ik, al 25 jaar levend onder een vergrootglas, mezelf vrij wilde voelen. Achteraf ben ik wellicht te open geweest, want ik heb mezelf te kwetsbaar gemaakt, en te aantrekkelijk voor roddel en spannende verhalen. Nogmaals: alstjeblieft, ik wil alleen maar liefde en mooie dingen. Ik wil het smeken: stop.. Laten we de wereld zachter en liever maken, niet lelijker.

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Recentere posts laten Katja inderdaad zien in Rio De Janeiro.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#voetbal #riodejaneiro #buitenspelen #zon #zinin

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Beter Laat Dan Nooit

Eind vorig jaar maakte Peter Faber bekend dat hij samen met Barrie Stevens, Willibrord Frequin en Gerard Cox naar Zuid-Amerika zou afreizen voor het tweede seizoen Beter Laat Dan Nooit (nadat het kwartet aanvankelijk afgeschreven leek door RTL). De opnames zouden rond februari beginnen en in die periode zijn inmiddels zo’n beetje beland. Al met al klinkt het dus erg aannemelijk dat Katja de presentatie van Beter Laat Dan Nooit doet! Katja kondigde al aan dat ze in elk geval niet meer meedoet aan de zware uitdagingen van De Battle.

De populaire show, waarin tv-tijgers op leeftijd gevolgd worden in het buitenland, was in 2018 een behoorlijk hitje op RTL. Het eerste seizoen werd geleid door Olcay Gulsen, maar zij waagde vorig jaar de stap naar Talpa.

Het tweede seizoen van Beter Laat Dan Nooit is al vrij snel te zien: de nieuwe serie begint al op woensdag 22 april, vanaf 20:30 uur.

Foto: RTL/Nick van Ormondt