De Belgische talkshow Gert Late Night zorgde deze week voor heel wat gesprekken en niet alleen omdat presentator Gert Verhulst een taart in z’n snufferd kreeg. Gast Katja Schuurman vertelde ook uitgebreid over haar seksleven en dat ze weleens met echtgenoot Freek en 7 anderen seks in de jacuzzi heeft. Hoe dat is en hoe groot Katja’s jacuzzi precies is, zullen we nooit weten. De actrice en presentatrice belooft haar seksleven niet langer op tv te bespreken!

Met 7 mensen in de jacuzzi

Katja Schuurman en vriend Freek van Noortwijk nodigen weleens anderen uit in hun bed. De Nederlandse sprak uitgebreid bij Gert Verhulst over haar slaapkamergeheimen. Hoogtepunt was het jacuzzi-avontuur waarbij Katja en Freek badderen met wel 7 mensen. Schuurmans heeft nu spijt dat ze dat verteld heeft. Dit schrijft ze op Instagram.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het is enorm gezellig op de boot bij @gertverhulst en @jamescooke1984 hier in België! Dat is de Vaderlandse pers geloof ik niet ontgaan.. Voor de goede orde: Ik heb het in #bedgeheimen gehad over een feestelijk uitstapje dat Freek en ik een of twee keer per jaar maken, niet over iets dat we elk weekend doen. En: Ik ben open over veel dingen in mijn leven omdat ik daarmee een statement wil maken; De geldende norm moet niet verward worden met de waarheid. Het is gezond de status quo te bevragen en nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Ik denk dat dat voor veel mensen een bevrijding zou zijn. En tenslotte: Ik besef dat mijn openheid niet altijd fijn is voor een aantal mensen waar ik van hou. Dit was dus het laatste dat ik in het openbaar gezegd heb over ons seksleven. @gertlatenight #gertlatenight Stay #openminded ✌🏽

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

 

Article continues after the ad

"Voor de goede orde: Ik heb het in #bedgeheimen gehad over een feestelijk uitstapje dat Freek en ik een of twee keer per jaar maken, niet over iets dat we elk weekend doen"

Ze is trouwens niet de enige BN’er die open is over haar seksleven. Olcay Gülsen kan er ook wat van en praat graag over de seks die ze had met Ruud de Wild.

Geen seksverhalen meer op tv

Katja schrijft verder dat ze gelooft dat deze seksuele avontuurtjes bevrijdend zijn voor veel mensen. Tegelijkertijd begrijpt ze ook dat niet iedereen zit te wachten op haar seksverhalen, dus dit was de laatste keer dat ze die deelde op televisie.

"Ik besef dat mijn openheid niet altijd fijn is voor een aantal mensen waar ik van hou. Dit was dus het laatste dat ik in het openbaar gezegd heb over ons seksleven."

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk stapten in juni in het huwelijksbootje.