katja schuurman op gala gouden televizier-ring

Nu de cafés, kroegen en bioscopen gesloten zijn (morgen mogen we gelukkig weer!), gaan veel BN’ers de verveling te lijf door een grote voorjaarsschoonmaak te houden. Martien Meiland nam al zijn chateau al onder handen en dit weekend kreeg Katja Schuurman de smaak te pakken. En zoals dat gaat bij een grote opruimbeurt, kom je altijd wel iets bijzonders tegen. Maar natuurlijk valt er op de zolder van Katja net wat meer te beleven dan op je eigen zolder!
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dat opruimen heeft ook z’n leuke kanten; je komt weer ‘s wat tegen! #andrehazes #polaroid #❤️ #uitdeoudedoos

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op


Polaroid

Op Instagram deelde Katja Schuurman een unieke vondst met haar volgers: een oude Polaroid-foto waarop niemand minder dan André Hazes op haar schoot ligt! “Dat opruimen heeft ook z’n leuke kanten; je komt weer 's wat tegen!”, schrijft zij met gevoel voor understatement bij het bijzondere kiekje.

 

Article continues after the ad


Reislustig

Het is jammer dat André niet meer onder ons is, want iets zegt ons dat de legendarische zanger geen slechte kandidaat was geweest voor Katja’s reisprogramma Beter Laat Dan Nooit. Eén ding staat namelijk vast: de oude Hazes voelt zich enorm op zijn gemak bij de reislustige diva!