Actrice/presentatrice Katja Schuurman en haar man Freek van Noortwijk verwelkomden gisteren een klein meisje. Het stel krijgt hartverwarmende reacties op de geboorte van Coco Loulou!

Feest in huize Van Noortwijk/Schuurman! Katja en Freek verwelkomden hun dochtertje Coco Loulou.

Katja Schuurman liet haar volgers op social media flink meegenieten van haar zwangerschapsperikelen. Ze postte regelmatig updates, en vertelde ronduit over haar veranderende lichaam. Dat Katja en Freek een meisje zouden krijgen was al bekend, en Coco Loulou was zelfs al te zien op televisie. In het programma Beter Laat Dan Nooit liet Katja een echo maken met een geëmotioneerde Gerard Cox.

Article continues after the ad

Welkom, Coco Loulou!

Tout bekend Nederland feliciteert Katja Schuurman (die al een dochtertje heeft met haar ex-man Thijs Römer; Sammie) en Freek van Noortwijk met de nieuwe spruit.

Op Instagram wordt het stel bedolven onder een lawine van roze emoticons! Britt Dekker, Giel Beelen en Jelka van Houten reageren dolenthousiast en ook cabaretière Claudia de Breij wenst Katja, Freek en Coco Loulou alle geluk van de wereld.

Wanneer Katja weer op televisie te zien is, is nog niet helemaal duidelijk. Mogelijk krijgt Beter Laat Dan Nooit, waarin ze met Gerard Cox, Peter Faber, Barrie Steven en Willibrord Frequin tropische oorden bezoekt een derde seizoen.