Goed nieuws voor Katja Herbers! De Nederlandse actrice heeft een vaste rol te pakken in de HBO-serie Westworld. Dit meldt Deadline.

Article continues after the ad

Westworld

Herbers zal te zien zijn in het tweede seizoen van de serie, die zich afspeelt rondom het fictieve themapark Westworld. Het themapark is geheel in de stijl van het wilde westen en is gevuld met levensechte robots. In het park kun je naar hartelust vechten, drinken, schieten, moorden en seksen, zolang je maar genoeg geld betaalt.

Grace

De actrice zal het karakter Grace gaan spelen, een vaste gast die in tijd van nood het park weer bezoekt. Ze is de eerste nieuwe actrice die voor seizoen 2 is gecast. Acteurs Talulah Riley en Louis Herthum, die al in seizoen 1 te zien waren, hebben nu ook een vaste rol gekregen.

Cast

Westworld is een van HBO’s grootste producties en wordt veelal gezien als een officieuze opvolger van Game of Thrones. Onder anderen Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, Ed Harris en Jeffrey Wright hebben een rol in de serie. Behalve (spoiler alert) Anthony Hopkins, keren alle acteurs weer terug voor seizoen 2.