Fans van Dawson’s Creek hoeven niet te rekenen op de terugkeer van hun favoriete serie. Actrice Katie Holmes zei in een interview dat er van een mogelijke reünie in de toekomst geen sprake is.

Article continues after the ad

Charme

Katie Holmes, die in Dawson’s Creek de rol van Joey Potter speelde, vertelde onlangs in een gesprek met een Amerikaanse radiozender dat een terugkeer van de destijds populaire tienerserie er niet in zit. "Ik denk niet dat we een reünie gaan doen. Ik denk dat de charme van de show in de scripts zat, het was echt van die tijd en gaf tieners van toen een stem", aldus de actrice.

Feestje

Geruchten over een mogelijke reünie staken de kop op toen er foto’s opdoken van Michelle Williams (Jen) met James Van Der Beek (Dawson). Dit was echter toeval, volgens Holmes. De twee acteurs zouden elkaar zijn tegengekomen op een feestje: “We zien elkaar nog af en toe.” Overigens was het Holmes zelf die vorig jaar de geruchten over een comeback van de serie aanwakkerde. In een interview met Good Morning America gaf ze aan wel open te staan voor een mogelijke reünie: “We zullen zien”, sprak zij toen nog veelbelovend.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!