Katherine Heigl in Firefly Lane op Netflix

Grey's Anatomy-icoon Katherine Heigl is verlost van "de meest gruwelijke pijn" die ze ooit heeft gekend. Een heftige, maar noodzakelijke nekoperatie verliep succesvol.

Article continues after the ad

Dat onthult ze op Insta. Katherine, die laatst een nieuwe serie-hit pakte met Netflix' Firefly Lane, kampte al een tijdje met helse pijnen. "Nou mensen, nu ben ik bionisch!", schrijft ze in een geruststellende post.

RoboKatherine

Ze voelt zich een soort Robocop. "Er zijn twee titanium plaatjes in mijn nek gezet, waardoor ik vanaf nu waarschijnlijk urenlang op mijn hoofd kan staan." En nee, dat gaat ze niet proberen. Nóg niet. "Maar geef me een paar maanden en ik laat jullie versteld staan."

Katherine heeft haar leven terug

Dat ze er nu überhaupt zo luchtig over kan praten mogen we best bijzonder noemen. Voor de operatie zag haar leven er héél anders uit. "Ik ben ontzettend dankbaar voor het geweldige werk dat het hele team van artsen heeft verricht en mij verlost heeft van de meest gruwelijke pijn die ik ooit heb gekend. Zij hebben me mijn leven teruggegeven!"


Gelukkig kan Katherine tijdens haar herstel rekenen op hubby Josh Kelley die er ondanks alle ellende ook maar het beste van maakt. "Dit is de man die je bij je wilt hebben tijdens een gezondheidscrisis." Aww...

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: