Het einde van Titanic is veel fans een doorn in het oog. Leonardo DiCaprio had best naast Kate Winslet op dat drijvende deurtje gepast. Stephen Colbert en Winslet zetten het in The Late Show recht!

Article continues after the ad

Titanische misser

Winslet zat eigenlijk bij The Late Show om de Woody Allen-film Wonder Wheel te promoten. Natuurlijk dwaalde het gesprek al snel af naar de megakraker Titanic. Na een paar interessante trivia - Winslet kreeg door al het water op de set geen longontsteking, maar raakte wél onderkoeld - draait Colbert er niet meer omheen. “Je had beloofd om die arme Jack niet los te laten!” 

Winslet en Colbert proberen de fout samen te herstellen, en presenteren een alternatief einde voor Titanic! Zo had het eigenlijk af moeten lopen. En passant meldt Winslet nog even dat ze auditie deed voor de rol van Rose tegenover… Matthew McConaughey! Dat gerucht ging al lang rond, maar wordt 20 jaar na dato dus bevestigd.

Wonder Wheel, met naast Winslet o.a. Justin Timberlake en Jim Belushi, draait vanaf 21 december in de bioscoop. Titanic is morgenavond toevallig te zien op SBS9!