Nicolette Kluijver

Triest nieuws voor RTL-gezicht Nicolette Kluiver: waar we normaal supervrolijke en ronduit hilarische Insta-posts krijgen, moet ze haar volgers nu iets verschrikkelijks vertellen over haar kat.

Article continues after the ad

"Dag lieve Jina 😢", schrijft de presentatrice bij een filmpje van haar overleden kat. "Ons katje is zojuist voor de deur doodgereden en de automobilist is doodleuk doorgereden.

'Racebaan'

Nicolette hoopt dat de gemeente met spoed iets gaat doen aan het stukje weg waar haar kat is doodgereden. Het loopt daar volgens haar nu écht uit de hand. "Het lijkt wel een racebaan!", schrijft ze. "Nu de kat volgende week een......?"


Geschokte reacties

Het nieuws komt ook hard aan bij de volgers van Nicolette, die volop meeleven met de presentatrice. Ze proberen haar met man en macht een hart onder de riem te steken met hartjes en sterkte-wensen. Q-Music DJ en RTL Boulevard-presentatrice Marieke Elsinga, zelf ook fervent kattenliefhebster, is geschokt door het nieuws. Haar hart brak. "Oh nee Nicolette wat vreselijk voor jou en de kinderen", reageert ze. "M’n hart breekt dit te lezen. Je dieren zijn jullie zo dierbaar ❤"