Kasper, De Bachelorette, Jean-Pierre Fourie

In de meest dramatische uitzending van De Bachelorette tot nu toe trokken Kasper en Boy aan het kortste eind. Hoewel die eerste zijn exit niet direct zag aankomen, vond hij het achteraf wel een goed moment om afscheid te nemen van Gaby Blaaser.

Article continues after the ad

Dit vertelt de realityster in een interview met Indebuurt Enschede.

Goed gevoel

"Ik zag het totáál niet aankomen", vertelt Kasper als hem gevraagd wordt of hij zijn exit had verwacht. "Ook omdat ik het idee had dat de speeddate met Gaby's ouders goed ging. De rest van de jongens was daar namelijk niet zo zeker van. Ook over het diner had ik wel een goed gevoel en dan was er natuurlijk nog het gedoe met Jordy en Jethro. Dus nee, ik had niet het idee dat ik werd weggestemd", geeft hij eerlijk toe.

Drama alert!

Hoewel het op dat moment vast als een klap voor de Enschedese kandidaat moest voelen, vindt hij het achteraf allemaal niet zo treurig. "Toen we vóór het uitdelen van de rozen een voor een bij Gaby moesten komen dacht ik wel: wat is dit voor drama? Gaat de juf nu zweepslagen uitdelen? En toen vroeg ze me ook nog of ik altijd wel eerlijk ben geweest. Hoe kun je dát nou vragen? Eerlijkheid is het allerbelangrijkst voor mij", maakt hij duidelijk. "Ik was er toen wel een beetje klaar mee. Ik denk dat dit dus een goed moment was om eruit te gaan.” Er komt - volgens Kasper - namelijk nog een boel drama aan, dus Gaby kan alvast de zakdoekjes gaan zoeken

Vrijgezel

Gaby koos dan niet voor Kasper, maar er zijn genoeg kijkers die dat wel zouden doen. "Mensen vragen me van alles. Of ik nog vrijgezel ben en zo." En is hij dat nog? Ja, zeker. "Ik ben een gelukkige vrijgezel". Dan weten we dat ook weer!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

WE ZIJN LIVE 🌹Check @videolandonline #debachelorette met @gaby.blaaser ❤️ #kasperpaalman

Een bericht gedeeld door De Bachelorette S1 🌹 (@kasperpaalman) op

De Bachelorette is elke woensdag op Videoland te zien!