Expeditie Robinson 05-12

Op de dertigste dag van de expeditie gebeurde vanavond dan ein-de-lijk waar iedereen al zo lang op wachtte. Vanavond, heel toepasselijk op pakjesavond, werd de samensmelting in gang gezet in Expeditie Robinson!

Karma

Vorige week waren kijkers erg boos over de manier waarop Britte en Yuki Jasmine erin luisden. Blijkbaar vindt Britte dat zelf ook: “wat een vies spel hebben we gespeeld zeg, potverdorie”, horen we haar zeggen. Vlak daarna laat ze haar pannenkoekje in het zand vallen. “Karma!”, roept ze zelf al.

 

Duel

Eerst moet er op winnaarseiland nog een duel gespeeld worden tussen Do, Sandra en Anouk. De winnaar zit automatisch in de halve finale van de expeditie. Extra gemene factor in het spel: de stemmen van de geliefden worden afgespeeld terwijl ze een moeilijke puzzel moeten oplossen. Uiteindelijk is het Do die zwaar emotioneel de proef weet te winnen en dus automatisch doorgaat.

Article continues after the ad

 

Immuniteitsproef

Britte, Yuki en Anouk moeten daarna een immuniteitsproef spelen. Na een spannende strijd dénkt Britte dat ze gewonnen heeft, maar Anouk blijk nét een seconde sneller te zijn. Tja, karma was blijkbaar nog niet klaar met Britte. De kijkers vinden het heerlijk!

 

Ook JayJay, Sandra en Robbert moeten een immuniteitsproef spelen. Wie daarvan als winnaar uit de bus komt zien we donderdag. Moeten we dus tóch nog even wachten op die samensmelting...

 

Expeditie Robinson is elke donderdag om 20:30 uur en elke zondag om 20:00 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.