Wat doet de sadistische seriemoordenaar Jigsaw eigenlijk als hij geen gruwelijke vallen bedenkt voor zijn slachtoffers? Dan loopt hij zijn collega’s op kantoor flink te zieken!

Article continues after the ad

Goeiemoggel

We hebben allemaal wel eens te vervelende collega’s. Van de collega die zijn opgewarmde prakjes van gisteravond naast je zit te verorberen achter de computer tot de collega die denkt dat het nog steeds hilarisch is om de dag te beginnen met een welgemeend ‘Goeiemoggel!’. Maar het kan natuurlijk altijd erger: wat als je bijvoorbeeld iedere dag moet samenwerken met een van de meest sadistische en creatiefste seriemoordenaars uit de filmgeschiedenis?

Functioneringsgesprek

Wij zijn groot fan van de Saw-reeks, maar voor ons komt het ook als een verrassing dat de meedogenloze moordenaar Jigsaw er een doodnormale kantoorbaan op na blijkt te houden. Maar het bloed kruipt waar het niet kan gaan en in dit waanzinnig grappige filmpje zie je hoe Jigsaw zijn collega’s tot wanhoop drijft met zijn dodelijke puzzels. Zo besmet hij de pc van zijn collega’s met dubieuze porno, verpest hij een verjaardag en ook tijdens een functioneringsgesprek laat Jigsaw zich niet bepaald van zijn beste kant zien. Zo ga je je eigen collega’s weer waarderen!