Source
AVROTROS

Door eindeloos gepuzzel lijkt het erop dat de kandidatenlijst van Wie Is De Mol? 2020 al bekend is. Wat denk je van deze mogelijke kandidaten?

Molloten draaien momenteel overuren om te achterhalen wie er in de speciale jubileumeditie van Wie Is De Mol? meedoet. Als klap op de vuurpijl maakte AVROTROS bekend dat de deelnemers pas geïntroduceerd werden in de eerste aflevering van 5 september. Nou, dan weten ze daar nog niet hoe fanatiek sommige kijkers zijn!

Recent verschenen er op de site van het programma tien interviews met de anonieme kandidaten. Elk interview wordt vergezeld door een foto, waarschijnlijk eentje uit het seizoen dat de kandidaat meedeed. Deze foto’s werden opgezocht, en de informatie uit de interviews werd gebruikt om een goede inschatting te maken. Ze komen daarmee tot deze lijst!

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Op de site van wie is de mol staan van alle 10 de kandidaten interviews met daarbij een foto van het land waar die kandidaat het spel speelde. Van bijna al deze foto’s zijn de originele foto’s teruggevonden en zijn de kandidaten zo goed als bekend! Dus de definitieve kandidaten lijst voor het jubileum seizoen is als volgt:⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ 1: Nicaragua seizoen 11 @horacejcohen ⠀⠀⠀ 2: Colombia seizoen 19 @nikkietutorials ⠀⠀⠀ 3: Georgië seizoen 18 @ronboszhardofficial⠀ 4: China seizoen 20 @tina10a ⠀⠀⠀ 5: Argentinië seizoen 6 @peggyvrijens ⠀⠀⠀ 6: Mexico seizoen 8 @patrickmartensofficial⠀⠀ 7: Hongkong seizoen 14 @tygo_gernandt ⠀⠀⠀ 8: Thailand seizoen 7 @nadjahupscher ⠀⠀⠀ 9: Oregon seizoen 17 @jeroenkidv ⠀⠀⠀ 10: Dominicaanse Republiek seizoen 16 @lustellie ⠀⠀⠀ #widm #moltalk #widm20 #widmol2020 #italie #wieisdemol #wieisdemol2020 #wieisdemol20 #widm2020 #widmhints #hintsentheorieën #molstagram #mol #molloot #followthemoney #widm20 #kandidaten #widm2020 #wieisdemol2020 #molloot #geld #tunnelvisie #mol #nietsiswathetlijkt #avrotros #podcast #molboekje #jubileumseizoen #jubileum #2020 #wieisdemol #moltalk #wieisdemolhints #trustnobody #demol #widmhints #molloten #molloot

Een bericht gedeeld door Felix - Wie is de Mol? 🔎 (@felixwidm) op

Ron Boszhard lijkt een zekerheidje, na zijn dramatische afgang. WIDM-watchers keken nog eens naar zijn ‘volggeschiedenis’ op Instagram, en ontdekten dat hij vanuit een aantal oud-WIDM-deelnemers opzocht.

In Nicaragua vloog Horace Cohen er in de derde aflevering uit, maar hij introduceerde wél nog even de onsterfelijke kreet “Trust nobody!” Nikkie Tutorials stapte vrijwillig uit het programma (door expres fouten te maken), omdat haar kleine broertje erg ziek was, en zelfs overleed.

Wie is de Mol?-jubileum

Tina de Bruin raakte verdwaald in China, en werd nog tijdens de opnames op een tropisch strand gesignaleerd. Peggy Vrijens kwam erg ver in het beroemde seizoen dat werd gewonnen door Fréderique Huydts. Patrick Martens kwam ook erg ver in het het seizoen waarin Dennis Weening de ondergrondse huichelaar was, en was nog een tijd de ‘schermman’ bij Moltalk.

Tygo Gernandt ging er hyperactief in, in het 14de seizoen, maar moest het afleggen tegen Sofie van den Enk en de Mol Susan Visser. Nadja Hüpscher dartelde in het zevende seizoen van WIDM heerlijk rond, en deed gewoon waar ze zelf zin in had. Toch werd ze nog vierde, toen Paul Rabbering raadde dat Inge Ipenburg de Mol was (hoe kon het ook anders?). Jeroen Kijk in de Vegte was véél te fanatiek als kandidaat, en omdat hij nooit een sleutelpositie kreeg viel hij als vijfde kandidaat af in het 17de seizoen.

Ellie Lust, tot slot, viel al als derde af in 2016 en was véél te serieus om de Mol te kunnen spelen. Haar korte verblijf werd wél legendarisch, door de introductie van de tem ‘etherdiscipline’.

Al met al is het een leuke mix van net-niet-winnaars en kandidaten die door een beetje pech kansloze Harry’s werden. Wat vinden jullie van deze mogelijke line-up?