Rik van de Westelaken in WIDM Wie is de Mol? 2021

Een dikke maand geleden zaten we nog vol in de Wie is de Mol?-hypetrein en binnenkort kunnen we gewoon wéér opstappen. Het nieuwe seizoen staat voor de deur en nog déze maand maken we kennis met de nieuwe BN'er-kandidaten.

Article continues after the ad

Molloten hebben stiekem al het een en ander gevonden. Zouden déze BN'ers meedoen? Het wachten duurt nu echt niet lang meer. De regisseur van Wie is de Mol?, Rick McCullough, schrijft op Insta dat de nieuwe deelnemers in een speciale aflevering van MolTalk voorbij gaan komen.

Wie is de Mol? 2021

"Wij gaan de kandidaten van seizoen 21 bekendmaken op 21 december in Moltalk", meldt Rick bij een foto van presentatoren Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen. Dit is weer net een tikkie anders dan bij het afgelopen jubileumseizoen. Toen bleven de kandidaten geheim en werden ze pas in de eerste aflevering onthuld.

 

Wie doen er mee?

Officieel weten we nog niets, nada, noppes over het nieuwe seizoen. Maar... volgens geruchten reisden de kandidaten af naar Tsjechië. We verwachten dat Rop en Marlijn dat in die speciale MolTalk gaan vertellen. Of niet, want niets is wat het lijkt. Daarnaast vermoeden we dat GTST-held Erik de Vogel zomaar eens mee zou kunnen doen. Maar voor nu moet je dat nog met een mespunt zout nemen. Ohja: de échte start van WIDM 2021 is sinds vandaag nog letterlijk een maandje van ons verwijderd!

Wie is de Mol? 2021 is vanaf 2 januari te zien op NPO 1.