Deelnemers LEGO Masters

RTL 4 scoort momenteel de pannen van het dak met LEGO Masters, een nieuwe zaterdagavond-spelshow die kijkers enorm kunnen waarderen. Achter de schermen gaat 't er echter best heavy aan toe, onthult één kandidate. 

Article continues after the ad

"Het was heel zwaar. We zaten intern in huisjes, maar hebben die weinig gezien", zo vertelt Evelien Hoekman, die samen met insta-vriendin Natasja de Vos het enige vrouwelijke duo vormt, in een interview met De Swollenaer. Het was zelfs zó intensief dat deelnemers begonnen te huilen.

Tranen, ziekte en afvallen

Evelien en Natasja belandden afgelopen zaterdag in de gevarenzone, maar mochten toch blijven. Check hier alvast een preview voor de derde aflevering. "De opnames waren dagelijks van 07.00 tot 19.00 uur", blikt Evelien terug. "Uiteindelijk zijn we er beide wel ziek van geworden en andere deelnemers barstten ook wel in huilen uit. Verder ben ik bijna vier kilo afgevallen."


Was het eigenlijk wel leuk?

In de show zien we duo's allerlei te gekke, uitzinnige LEGO-creaties bouwen. Een groots spektakel met duizenden blokjes. Toffe tv dus. Maar als we horen van die achter-de-schermen-struggles, was het dan eigenlijk wel een fijne ervaring voor de deelnemers? Ja, ondanks die huilbuien en ziekten, kijkt Evelien terug op een fijne tijd. "Het was zo leuk! De sfeer was geweldig met allemaal creatieve mensen." Benieuwd hoe Evelien haar LEGO-buddy Natasja vond? Dat lees je in het hele interview van De Swollenaer.

LEGO Masters is elke zaterdag om 20:00 uur te zien op RTL 4.