Producers van Homeland beginnen op NBC aan een soortgelijke serie, maar succesformules zijn moeilijk te herhalen. Bekijk de trailer van The Brave!

Article continues after the ad

The Brave

De Israëlische productiemaatschappij Keshet riep in 2010 een serie met de naam Hatufim in het leven. Keshet verkocht de serie aan Showtime en bleef aan als producent van de íéts bekendere serie waar Hatufim in veranderd werd: Homeland. Na zes megapopulaire seizoenen met Carrie Mathison doet NBC een poging om het succes van Homeland te reproduceren. Het resultaat is The Brave, dat opnieuw geproduceerd wordt door Keshet en in de herfst in première gaat.

The Brave, met Anne Heche als bekendste gezicht in de cast, draait om een eliteteam van het Amerikaanse leger, dat over de hele wereld de meest gevaarlijke missies uitvoert. Het team wordt ingeschakeld als een Amerikaanse arts wordt ontvoerd in Syrië. Hoe deze ontvoering in verband staat met een van de grootste terroristen ter wereld, blijkt al uit de trailer hierboven.

Maandagavond

In de herfst wordt The Brave door NBC op maandagen uitgezonden. Naast Anne Heche spelen ook Mike Vogel, Sofia Pernas, Tate Ellington, Natacha Karam, Demetrius Grosse, Noah Mills en Hadi Tabbal een rol. Nieuws over eventuele releases op platformen als Netflix lees je natuurlijk het eerst hier op Superguide!