Het succes van Temptation Island is niet te stoppen. Videoland komt met een bijzondere spin-off op de proppen. De Verleiders, gepresenteerd door Kaj Gorgels.

Article continues after the ad

In Beste Verleiders gaat Kaj iedere week op pad met één van de verleiders uit het huidige en vorige seizoen van Temptation Island. Iedere aflevering wordt een vrijgezel gekoppeld aan één van de beste verleiders. Hij wordt zijn liefdescoach, die hem zal voorbereiden op een first date, geregeld door de wingman! Lukt het onze beste verleiders de muurbloempjes om te toveren tot zelfverzekerde Don Juans?

De verleiders, die tijdens de date meekijken en middels een oortje tips geven en ingrijpen indien nodig, verdienen punten als hun protegé een telefoonnummer scoort of bijvoorbeeld een vervolgdate eruit sleept. Aan het einde van de reeks wordt duidelijk wie zich De Beste Verleider mag noemen.

De verleiders die meedoen zijn Fabrizio, Tireily, Matthew en Gino uit het huidige seizoen en Levi, Alex en Ken die vorig seizoen te zien waren in Temptation Island.

De Beste Verleiders is vanaf donderdag 12 april wekelijks te zien op Videoland.