Kaj Gorgels, Monica Geuze, Temptation Island

Kaj Gorgels laat voor het nieuwe én vernieuwde seizoen van Temptation Island Yolanthe Cabau thuis en slaat dit keer de handen ineen met Monica Geuze. De twee zijn momenteel al in Italië voor de opnames.

Article continues after the ad

We wisten al dat de Videoland-editie van Temptation Island er iets anders ging uitzien dan de reguliere reeks. Dit keer draait het - geheel naar de Amerikaanse editie - niet om het feit of de koppels de verleidingen weten te weerstaan, maar juist om de vraag of zij wel met de ware zijn! 

Persoonlijke groei

Normaal maken koppels duidelijke afspraken over wat wél en niet mag (zoals een bed delen met een vrijgezel, zoenen of seks hebben), maar bij deze editie wordt er van de koppels gevraagd om elkaar voor een periode los te laten. Door zich als 'vrijgezel' tussen de serieuze singles te bewegen, komen de mannen en vrouwen erachter of ze met de juiste partner zijn én of ze zelf wel de ideale geliefde zijn. Wie weet dat ze net als in de Amerikaanse editie wel schrikken van hun eigen tekortkomingen in hun relatie.

Presentatieduo

Kaj Gorgels en Monica Geuze hebben er in ieder geval zin in, zo laten ze weten bij RTL Boulevard. "Dit is een droom die uitkomt. Ik volg al jaren alle edities van Temptation Island en nu mag ik dit seizoen met mijn beste vriend presenteren. We zitten momenteel in Italië voor opnames en alles ziet er zó mooi en romantisch uit. Ik heb er enorm veel zin in", vertelt Monica. Kaj Gorgels heeft er vertrouwen in. "We zijn aan elkaar gewaagd en inmiddels vullen we elkaar goed aan, omdat we samen al zoveel vette dingen hebben gedaan. Dit is er ook eentje voor in de boeken, omdat het een totaal nieuw concept is."

Temptation Island: Love or Leave is vanaf november 2020 uitsluitend te zien op Videoland. Er zijn in totaal 13 afleveringen.