Drama in De Druiventros

De restyle van hotel-restaurant De Druiventros ging niet van een leien dakje! Het 'kaasfondueconcept' werd een ramp, maar... Mieke was tóch tevreden!

Hotel-restaurant De Druiventros heeft flink last gehad van de coronacrisis. Om de klanten over een tijdje weer terug te lokken wordt de tent verbouwd én veranderd in een kaasfondue-restaurant. Dat het moeilijk zou worden om De Druiventros te verbeteren was van tevoren al duidelijk... Herman den Blijker kreeg er ook moeilijk voet aan de grond.

De eigenaars van het aftandse restaurant worden bijgestaan door o.a. Julius Jaspers en andere experts die advies geven. Niet dat ‘godmother’ Mieke zich daar ook maar íéts van aantrekt!

Article continues after the ad

Eigenwijze mensen in De Druiventros

Eerder kwamen Frank en Rogier al langs om het hotel te upgraden. Hun Zwitserse chalet-stijl viel echter niet helemaal in de smaak. Volgens de familie Mutsaers was de stijl érg uitgesproken en waren de tafeltjes veel te klein om op te fonduen!

In de aflevering van vanavond bleek het sowieso moeilijk om kaas te laten smelten! De brandertjes werkten niet helemaal mee.

De Zwitserse kaas was best lekker, maar enorm moeilijk om te eten. Omdat er niet goed geroerd werd veranderde de kaas in een soort natte kauwgom. Eet smakelijk!

Mieke, de mastermind achter het kaasfondueconcept, hoorde alleen maar positieve geluiden. Helaas stond ze daar nogal alleen in… Julius Jaspers stierf bijna van de plaatsvervangende schaamte.

Volgende week mag Miekes zoon Rob zijn concept uitproberen: een ‘all you can eat’-restaurant. Hij moet nog beginnen, maar Mieke vindt het al helemaal niks!

We hebben het idee dat Robs nieuwe plannen misschien niet helemáál een eerlijke kans gaan krijgen...

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

De Druiventros: D’r op of d’r Onder is elke dinsdag te zien op RTL4, vanaf 21:30 uur.