Het zal je niet ontgaan zijn: vannacht werd de nieuwste trailer voor Star Wars: The Last Jedi onthuld. Dat hebben ze ook gemerkt aan de bioscoopkassa’s!

Article continues after the ad

Spectaculair

De spectaculaire trailer voor Star Wars: The Last Jedi deed het internet op zijn grondvesten schudden. Maar de trailer bekijken was niet het enige dat vanmorgen op het to do-lijstje van de Star Wars-fans stond. Niet geheel toevallig gingen vandaag namelijk ook de kaarten voor de film in de voorverkoop. En dat hebben ze geweten!

The Force

Al meer dan 10.000 fans scoorden een kaartje voor The Last Jedi voor een voorstelling op de dag van de Nederlandse première. Dat zijn er nu al meer dan voor The Force Awakens. Voor de aftrap van de nieuwe trilogie gingen namelijk 9.000 kaartjes over de virtuele toonbank. Tweederde van alle verkochte kaarten is voor een voorstelling in een Imax-theater. Meerdere Imax-voorstellingen op 13 december zijn zelfs al helemaal uitverkocht. Star Wars-fans die het achtste deel in de reeks per se willen zien op de eerste dag, moeten dus haast maken. May the Force be with you!

Star Wars: The Last Jedi draait vanaf 13 december in de bioscopen.