We kennen Tom Holland natuurlijk allemaal als de sympathieke superheld Spider-Man. Maar in zijn nieuwste film laat de Marvel-acteur zich van een hele andere kant zien!

Getraumatiseerd

Vorige maand shockeerde Tom Holland zijn fans door zijn hoofd kaal te scheren. Gelukkig betrof het hier geen Britney Spearsje, maar een metamorfose voor zijn nieuwste film. In Cherry speelt hij namelijk de rol van Nico Walker, een getraumatiseerde oorlogsveteraan die banken berooft om zijn drugsverslaving te kunnen bekostigen. Het is weer eens wat anders dan in maillots intergalactische superschurken in elkaar beuken... Op Instagram deelde Holland alvast een kiekje van zijn nieuwste herfstlook!

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

“No alarms. I’m a wanted man. They’ll kill me...”

Een bericht gedeeld door Tom Holland (@tomholland2013) op

 

Koude rillingen

Toch valt Cherry ook weer niet al te ver van de Marvel-boom. Dit waargebeurde misdaaddrama is namelijk geregisseerd door Joe en Anthony Russo, het regisseursduo dat eerder tekende voor superheldenkrakers als Captain America: The Winter Soldier en natuurlijk Avengers: Endgame. Zij kochten vorig jaar de rechten van de gelijknamige bestseller, geschreven door bankrover Walker zelf. En mocht je toch de koude rillingen krijgen van de Taxi Driver-look: hier zijn wat rustgevende beelden van Tom Holland die een kinderziekenhuis bezoekt als your friendly neighbourhood Spider-Man!