Maak je borst maar nat: de jaarlijkse Woody Allen-film komt er weer aan! De Hollywood-veteraan heeft niemand minder dan Justin Timberlake en Kate Winslet weten te strikken. Bekijk de trailer hierboven.

Article continues after the ad

Wonder Wheel

Wonder Wheel vertelt het verhaal van vier mensen (Ginny, Humpty, Mickey en Carolina) en hun levens op het drukke Coney Island, New York in de ’50s. Ginny is een voormalig actrice, die inmiddels als serveerster in een visrestaurant werkt, Humpty is haar onbehouwen echtgenoot. Mickey is een jonge en knappe badmeester die ervan droomt toneelschrijver te worden en Carolina is Humpty’s vervreemde dochter.

Allen-film

Verdere details zijn nog niet bekend. Wordt er in deze Allen-film nieuw terrein verkend? Waarschijnlijk niet. Verwacht gewoon een verdienstelijk nostalgisch drama over blanke mensen die het moeilijk hebben, maar niet té moeilijk.  

Cast

Rollen zijn trouwens voor Kate Winslet (Ginny), Justin Timberlake (Mickey), Jim Belushi (Humpty) en Juno Temple (Carolina). De regie en het scenario zijn (zoals gewoonlijk) in handen van Allen zelf.