Vriendschappen testen met een spelletje is levensgevaarlijk: gekwetste gevoelens en verklapte geheimen liggen constant op de loer. Justin Timberlake en Jimmy Fallon slagen echter met vlag en wimpel!

Article continues after the ad

Best Friends Challenge

Gezelschapsspelletjes draaien regelmatig uit op een professioneel potje op eieren lopen, zeker als er ook drank in het spel is. Een verkeerd of té eerlijk antwoord kan op ruzie uitlopen, laat staan wanneer je een oud trauma naar boven haalt of een geheim verklapt waarvan je al dan niet wist dat het geheim moest blijven. Misschien is het veiliger en net zo gezellig om een potje te klaverjassen, al laten BFF's Justin Timberlake en Jimmy Fallon in bovenstaande video zien dat het ook gewoon goed kan gaan.

Privéjet of de benenwagen?

De eerste vraag die de vrienden tegelijk moeten beantwoorden (zonder te spieken!), is wat hun favoriete vervoersmiddel is samen. Gaan deze sterren het liefst met de privéjet, nemen ze juist liever de benenwagen of ligt het niet-zo-voor-de-hand-liggende antwoord daar ergens tussenin (spoiler: ja)?

Daarna moet Jimmy raden wat Justins favoriete tv-show vroeger was. De derde en laatste vraag gaat over het liedje dat ze het liefst samen zingen. Zoals al behoorlijk verklapt, bewijzen de mannen hier dat ze daadwerkelijk goede vrienden zijn. En jij? Ben jij zo'n fan van Justin Timberlake dat je bijvoorbeeld die favoriete tv-show al kunt raden voor hij het antwoord geeft?