jurgen elise kopen zonder kijken klef stel

Kopen Zonder Kijken draaide vanavond om Jurgen en Elise. Kijkers raken niet uitgesproken over het ‘kleffe stel’: “Ik krijg echt jeuk van de aanhankelijkheid.

Jurgen en Elise in Kopen Zonder Kijken

Na die vreselijke desillusie van vorige week konden Kopen Zonder Kijken-kijkers vandaag opgelucht ademhalen: RTL 4 zond een fonkelnieuwe aflevering van het verbouwprogramma uit! We maakten vanavond kennis met Jurgen en Elise. Zij wonen samen in een bovenwoning in een drukke wijk van Rotterdam. Het stel wil daar – met het oog op de toekomst – eigenlijk wel weg. Een huis vinden lukt echter niet goed… Zo zijn de mogelijkheden bijvoorbeeld beperkt door hun vier linkerhanden. Lukt het Kijken Zonder Kopen wel om een geschikte woning voor Jurgen en Elise te vinden?

Bob Sikkes houdt budget over

Nadat Alex van Keulen het stel heeft weten te overtuigen dat een tuin op het zuiden nou ook alweer niet zo enorm belangrijk is, heeft hij snel een droomhuis gevonden! Bob Sikkes en Roos Reedijk hebben vervolgens een makkie: alles loopt op rolletjes en er blijft aan het einde van de rit zelfs budget over – een unicum in Kijken Zonder Kijken. Jurgen en Elise zijn dolgelukkig met hun nieuwe woning… en bovenal met elkaar!

Article continues after the ad

'Dat gefriemel aan elkaar'

Kijkers van Kijken Zonder Kopen raken er vanavond niet over uitgesproken: Jurgen en Elise zijn volgens hen namelijk wel heel aanrakerig. Het stel kan niet van elkaar afblijven en dat houdt de gemoederen op Twitter flink bezig.

Kopen Zonder Kijken is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.