Zo vader, zo dochter. Julia Tan treedt in de voetsporen van papa Humberto. Sterker nog: ze slaan de handen ineen voor een eigen YouTube-programma!

Article continues after the ad

Tegenwoordig maakt Humberto voor RTL 4 The Big Music Quiz en dat komt goed uit. Dit nieuwe wekelijkse programma, dat dochter Julia zelf ontwikkelde, heeft namelijk álles te maken met muziek. In TANtoe Muzikaal gaat het gezinnetje (dat recent nog samen een hilarische vakantie vierde) de strijd aan met een bekende zanger, zoals Gerard Joling. Ze moeten onder meer woorden koppelen aan bestaande nummers en stukjes zingen. 
 

 

Coach Humberto

"Ik laat het haar zelf doen", legde Humberto gisteren uit in RTL Boulevard, "want ze moet haar eigen fouten maken". "Ik vond het heel fijn dat hij me helemaal vrij liet daarin", aldus Julia. Samen met haar vader een programma maken? Dat stond hoog op haar verlanglijstje. "Ik kijk erg tegen hem op."

De eerste aflevering van TANtoe Muzikaal:


Julia Tan

Je zou Julia ook kunnen kennen van Dance, Dance, Dance, waar ze ooit furore maakte als kandidaat.
 


Humberto in The Repair Shop

We horen rond Humberto de laatste tijd meer over zijn relatie-problemen, dan over nieuwe programma's. Het zal dan ook een opluchting voor 'm zijn dat morgen zijn nieuwe show op RTL 4 komt! In The Repair Shop, wekelijks om 21:30 te zien, brengen Nederlanders dierbare, maar kapotte objecten naar Humberto, die ze door een team experts laat repareren.  
 

The Repair Shop: nieuw bij RTL 4

Een prachtig nieuw programma van Humberto Tan: The Repair Shop. Ben jij ook zo benieuwd naar de boeiende verhalen?

Geplaatst door RTL 4 op Vrijdag 9 augustus 2019