Het bekende wetenschappelijke tv-programma Jules Unlimited komt terug op de Nederlandse televisie. Actrice Linda van Dyck verklapte dat haar zoon, Jamie Trenité, hierin zijn presenteerdebuut maakt.

Article continues after the ad

Jules Unlimited

Jules Unlimited werd van 1989 tot 2004 uitgezonden bij de VARA. In het programma gingen de presentatoren uitdagingen aan op het gebied van sport, wetenschap en techniek. Jules Unlimited werd onder andere gepresenteerd door Annette van Trigt, Jan Douwe Kroeske, Pieter Jan Hagens en Menno Bentveld.

In RTL Live vertelde een trotse Linda van Dyck (bekend van Zwarte Tulp) aan Albert Verlinde dat haar zoon, Jamie Trenité, presentator wordt van de nieuwe versie van Jules Unlimited. Dat schrijft Televizier. Bekijk hier het fragment terug.

'Hele enge dingen'

Jamie Trenité is afgestudeerd politicoloog en probeerde het door hem bedachte programma Science in the city van de grond te krijgen. Dat werd gezien door VARA/BNN, waarna hij auditie mocht doen voor Jules Unlimited. Wie er nog meer bij de revival van Jules Unlimited zullen presenteren is nog niet bekend. Volgens Linda zijn de opnamen nu bezig en doet Jamie allerlei 'hele enge dingen'. De comeback is nog niet officieel bevestigd door de omroep.

Bekijk hier oude afleveringen van Jules Unlimited terug.